Ένα κι ένα: Τα αγαπημένα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη κάθε Πέμπτη στη BABEL!

Από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη, ταξιδεύουμε με τα αγαπημένα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη, του ανθρώπου που άλλαξε την πορεία του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα, με το σχήμα «Ένα & Ένα», με τη Σοφία Παπάζογλου  και τον Θοδωρή Κοτονιά.

Δυο φίλοι καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές με αφορμή τα τραγούδια του Θοδωρή Κοτονιά ερμηνεύοντας η Σοφία Παπάζογλου ‘’Το σκαρί’’& ‘’Το όνειρο’’ στο ‘’Καλό ταξίδι’’ και το ‘’της Άνοιξης πουλί’’ στον ομώνυμο δίσκο της μεγάλης επιτυχίας ‘’Τα κλειδιά’’.

Αυτή τη φορά σμίγουν μουσικά για λόγους αγάπης προς τα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη. Του ανθρώπου που άλλαξε την πορεία του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα, που έδωσε τα ‘’όπλα’’ να ‘’εκδικηθεί’’ η μέχρι τότε ‘’γυφτιά’’, μαζί με μια παρέα από ανθρώπους που σημάδεψαν πάντα τη καρδιά μας.

Με πρώτο από όλους το Νικόλα Παπάζογλου, το Νίκο Ξυδάκη τον Πέτρο Βαγιόπουλο τη Βάσω Αλλαγιάννη, τον Διονύση Σαββόπουλο, και άλλους.

Τις Πέμπτες στη BABEL o Θοδωρής Κοτονιάς και η Σοφία Παπάζογλου με τη ζεστή τους ερμηνευτική ικανότητα, μας βάζουν στη παρέα και μας φέρνουν κοντά με τα τραγούδια που ’’μεγαλώσαμε’’ μαζί.

Ένα & Ένα διαλεγμένα τραγούδια με καρδιά, που στέκονται πάντα δίπλα μας στις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές. Ένα μουσικό σημείο αναφοράς ‘’για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι’’.

Οι εξαιρετική μουσική παρέα απαρτίζεται από τους:

Μιχάλης Ατσάλης στη κιθάρα

Νίκος Σαμαράς στο μπουζούκι – τζουρά – μπαγλαμά

Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί

Πληροφορίες

12 ευρώ (μπύρα/κρασί)

BABEL Πυρήνας Τέχνης

Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι

Τηλ Κρατ: 215 5252982

Share