Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον νέο κύκλο μαθημάτων στο Μαρούσι

Το τμήμα Αμαρουσίου του  Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου ενημερώνει τους πολίτες πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Γ΄κύκλο μαθημάτων που θα διαρκέσει από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Η θεματική των μαθημάτων έχει τίτλο «Ολιστική Ιατρική». Η ολιστική Ιατρική είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση της υγείας. Οι ολιστικοί γιατροί δεν  αντιμετωπίζουν τα προβλήματα υγείας απλά στο επίπεδο των συμπτωμάτων και της αντιμετώπισης τους, αλλά αναζητούν τα αίτια και επιδιώκοντας την συνολική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του ατόμου.

Στον νέο κύκλο μαθημάτων έχουν κληθεί ως εισηγητές γιατροί οι οποίοι υπηρετούν την Ολιστική Ιατρική και οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την πλέον έγκυρη γνώση.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Φυσικές θεραπείες, Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, Κλινική Ύπνωση, διατροφή, Ρεφλεξολογία, Βελονισμός, Ομοιοπαθητική,  Βοτανοθεραπεία κ.α.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 8 Απριλίου ώρα 17:30 έως 20:00 και θα πραγματοποιούνται ημέρες Δευτέρες ίδιες ώρες, για 8 συνεχόμενες εβδομάδες, ( εκτός των αργιών του Πάσχα),στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, ενώ προβλέπεται μειωμένο κόστος εγγραφής  για ειδικές ομάδες ατόμων.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Θέσεις περιορισμένες.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 14 χρόνια ζωής αποτελώντας, σήμερα το πλέον επιτυχές πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Μοναδικός σκοπός του είναι η προσωπική ανάπτυξη με την παροχή στους πολίτες έγκυρης επιστημονικής γνώσης,  με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους και κατ΄επέκταση της κοινωνίας.

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και στο Μαρούσι με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

 

 

Share