Ανοιχτή Παρουσίαση «Τα οφέλη της Τάχυον ενέργειας» από το Danae Light στο Μαρούσι

Την ευκαιρία να μάθουν για την τάχυον ενέργεια και τα οφέλη της θα έχουν όσοι βρεθούν την Πέμπτη 21/06 το απόγευμα στις 19:00 στο Εμπορικό κέντρο Αίθριο στο Μαρούσι.

Το Danae Light προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν σε μια επεξηγηματική παρουσίαση, στην οποία θα αναλυθούν η τάχυον ενέργεια, τα οφέλη της για εμάς και το περιβάλλον και για τη λειτουργία των τάχυον προϊόντων, που εκτός από εντυπωσιακά, είναι και ιδιαίτερα ωφέλιμα για την ευεξία και την ισορροπία μας σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Danae Light:

Φαντάσου, ότι βρίσκεσαι σε ένα δυσμενές εργασιακό περιβάλλον και κάθε εβδομάδα περιμένεις με τεράστια προσμονή την Παρασκευή. Να γυρίσεις σπίτι, να αφήσεις πίσω όλες τις εντάσεις και τις προκλήσεις της εβδομάδας.

Φτάνεις σπίτι.

Όμως, ακόμη και εκεί δεν μπορείς πραγματικά να ηρεμήσεις. Κινητά, PC, ασύρματα τηλέφωνα, τηλεοράσεις εκπέμπουν και επιδρούν σε σένα διαρκώς.

Η ιστορία συνεχίζεται και εσύ δεν μπορείς να έχεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς και σου αξίζει.

Μία όμορφη και ποιοτική ζωή.

Στην παρουσίασή μας θα ενημερωθείς, πώς τα προϊόντα Τάχυον μπορούν να σε ενισχύσουν, εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να βρεις την αρμονία που επιθυμείς. Εσωτερική γαλήνη, εξισορρόπηση, εναρμόνιση και προστασία είναι μόνο λίγες από τις ιδιότητες τους.

Γι’ αυτές θα μας μιλήσει η Ειρήνη Χατζηδάκη, εγκεκριμένη συνεργάτης, της Ελβετικής εταιρίας Fostac. Η Fostac, είναι ο κύριος προμηθευτής των προϊόντων τάχυον στην Ευρώπη με επίσημο αντιπρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο, το DanaeLight.

Πληροφορίες

Danae Light

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Εμπορικό κέντρο Αίθριο, κατάστημα Ι43, Ισόγειο

Τηλ επικοινωνίας: 2112106775/6945104450

Είσοδος Ελεύθερη

Share