Στήριξη Νικολαράκου σε Αμπατζόγλου

Τον συνδυασμό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου στηρίζει ο Γιάννης Νικολαράκος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook. Ο κ. Νικολαράκος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι μπορεί να πορευτεί μαζί με τον κ. Αμπατζόγλου με Πάθος και Λύσεις στη Νέα Εποχή του Αμαρουσίου.

Αναλυτικά το μήνυμά του Γιάννη Νικολαράκου στο facebook:

“Φίλοι μου καλησπέρα,
Σας ενημερώνω ότι μετά από ώριμη σκέψη και σοβαρό προβληματισμό για το αύριο του Δήμου μας και έχοντας αναλύσει όλες τις ενναλακτικές με μεγάλη προσοχή, συζήτησα πριν λίγο με τον Θ. Αμπατζόγλου και αφού ξεκαθαρίσαμε τις προθέσεις που αφορούν στο αύριο του Αμαρουσίου, είδαμε ότι μπορούμε να έχουμε σύγκληση απόψεων και θέσεων και να πορευτούμε μαζί με Πάθος και Λύσεις στη Νέα Εποχή του Αμαρουσίου.
Στο πλαίσιο αυτό στηρίζω την επόμενη Κυριακή τον Θ. Αμπατζόγλου για Δήμαρχο και σας ζητώ να συμπορευτείτε για άλλη μια φορά μαζί μου στη νέα μας κοινή πορεία!
Με Πάθος και Λύσεις για Μια Νέα Εποχή στο Μαρούσι!”

Τι αναφέρει το δελτίο τύπου του συνδυασμού “Μαρούσι – Νέα Εποχή”: 

Σε ειλικρινές και φιλικό κλίμα – όπως άλλωστε αντανακλά και η μακρά σχέση αλληλοεκτίμησης – έγινε η συνάντηση του αυριανού Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Γιάννη Νικολαράκου, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ που κατέκτησε 3 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι κ.κ. Αμπατζόγλου και Νικολαράκος συμφώνησαν πάνω σε θεμελιώδεις πτυχές αμφότερων των προγραμμάτων τους, αλλά και στην ανάγκη να διασφαλιστούν οι αναπτυξιακές προοπτικές του Αμαρουσίου μέσα από φρέσκιες και διαφανείς πρωτοβουλίες προς όφελος των Μαρουσιωτών.

Ο κ. Νικολαράκος δήλωσε ικανοποιημένος από τις προτεραιότητες που του παρουσίασε ο κ. Αμπατζόγλου κυρίως αναφορικά με την άμεση βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών, ενώ και οι δύο αποφάσισαν την συστράτευση των δυνάμεων τους ώστε να διασφαλιστεί η νίκη του κ. Αμπατζόγλου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καραμέρο.