Διθύραμβοι για το θεατρικό μονόλογο «Η πόρνη από πάνω» με το ρεσιτάλ ερμηνείας από την Κατερίνα Διδασκάλου

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021 το Σάββατο 3 Ιουλίου στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219) στο Μαρούσι έλαβε χώρα το αριστούργημα του Αντώνη Τσιαπιανίτη  «Η πόρνη από πάνω» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη και την εξαιρετική ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου να κερδίζει  και να συγκινεί το κοινό που αγαπά το καλό θέατρο.

Το έργο «Η πόρνη από πάνω» ετοιμάζεται να συμπληρώσει 10 ολόκληρα χρόνια συνεχούς θεατρικής παρουσίας και να ολοκληρώσει τον κύκλο της με μια τελευταία καλοκαιρινή περιοδεία. Ο επίκαιρος θεατρικός μονόλογος αναφέρεται στον έρωτα, την προδοσία, τη βαναυσότητα εναντίον των γυναικών. Η «Ερατώ» για χρόνια έζησε στο περιθώριο ενός γάμου που την υποβάθμιζε και την κατέστησε για αρκετά χρόνια δέσμια των φόβων της, μέχρι την ημέρα που στο επάνω διαμέρισμα από το δικό της μετακομίζει μία πόρνη…

Τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε στους εκατοντάδες θεατές, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκος Πέππας ενώ συνεχάρη επίσης την Κατερίνα Διδασκάλου για την εκπληκτική ερμηνεία της. Ακόμη ενημέρωσε το κοινό για τις επικείμενες παραστάσεις του θερινού Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021.

Στη θεατρική παράσταση του Αμαρουσίου παραβρέθηκαν ακόμη οι: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Γ. Γραμματέας του Δήμου Νίκη Γκοτσοπούλου, η Αντιδήμαρχος εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των φύλων Ελένη Λέκκα, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Αικατερίνη Ιωάννου, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Ανάπτυξης, Τουρισμού & Προστασίας Καταναλωτή Φανή Λέκκα, η Πρόεδρος του Σικιαριδείου Ιδρύματος Κορίνα Λιούτα καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Share