Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου έδωσε το  «πράσινο φως» για το έργο «Ανέγερση προσθήκης κατ’ επέκταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, για την δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και λοιπών υποστηρικτικών χώρων» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, με ίδιους πόρους του Δήμου.

Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε κατά πλειοψηφία την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση του Δήμου, βάσει της μελέτης που έχουν συντάξει με ίδιες διαδικασίες και πόρους οι υπηρεσίες του Δήμου.

Αναφορικά με την εν λόγω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Βάζουμε τέλος στην ομηρία. Ως Δήμος αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση έργων υποδομής και σημαντικών παρεμβάσεων για την πόλη και τη νεολαία μας μέσα από το τεχνικό μας πρόγραμμα. Εκεί όπου απέτυχαν η Περιφέρεια Αττικής και ο Οργανισμός Κτηριακών Υποδομών Α.Ε., ανταποκρινόμαστε στο πάγιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, όπως και για μία σειρά από άλλα έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα».

Share