Πως να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Μαρούσι

Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και οι ερωτευμένοι, τα λουλούδια και τα σοκολατάκια έχουν την τιμητική τους!

Για πολλούς είναι μια αδιάφορη εμπορική γιορτή με υπερκαταναλωτικές τάσεις και δε συμφωνούν με το γενικότερο κλίμα υπερβολής, καθώς οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα και όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου. Δεκτό. Υπάρχουν και άλλοι όμως που ψάχνουν τρόπους να ανανεωθούν και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα τους και η συγκεκριμένη ημέρα δίνει πάτημα για κάτι διαφορετικό.

Πως μπορεί να περάσει ένα ζευγάρι λοιπόν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Μαρούσι;

Αν πάρουμε ως βασική προϋπόθεση ότι κανένας δε δουλεύει μέχρι αργά, υπάρχουν αρκετές επιλογές για μια ξέγνοιαστη μέρα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το αγαπημένο σας πρωινό και έναν καφέ στο κέντρο του Αμαρουσίου. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με μια ωραία βόλτα στον πεζόδρομο της Ερμού και ψώνια στα μαγαζιά.

Στη συνέχεια, θα προτείναμε περπάτημα στη φύση και το όμορφο και καταπράσινο Άλσος Συγγρού για να ξεφύγετε από τους ρυθμούς της πόλης. Χαθείτε στα μονοπατάκια του δάσους, εξερευνήστε τη χλωρίδα και θαυμάστε το θεατράκι, το παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα και τις λιμνούλες.

Μετά τη βόλτα χρειάζεται χαλάρωση, επομένως θα προτείναμε να επισκεφθείτε ένα κέντρο αισθητικής για σπα και μασάζ, ώστε να αποβάλλετε όλο το στρες και την ένταση και να αναζωογονηθείτε μαζί με το ταίρι σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε μια ταινία στον κινηματογράφο, καθώς υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές ταινιών, ρομαντικές ή και όχι.

Ο ιδανικός επίλογος στη μέρα, είναι φυσικά ένα ωραίο δείπνο σε κάποιο αγαπημένο σας εστιατόριο. Το Μαρούσι προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις…τσέπες, για να απολαύσετε φαγητό ή ποτό, με την Αγίου Κωνσταντίνου και το κέντρο Αμαρουσίου να είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί.

Share