«Χτύπα καρδιά μου στον ρυθμό»: Παραδοσιακή μουσική βραδιά σήμερα στο Θέατρο Ρεματιάς

Σήμερα το βράδυ ετοιμαστείτε για παραδοσιακή μουσική και πολύ χορό!

Η Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου παρουσιάζει απόψε στις 20.30 στο Θέατρο Ρεματιάς μια βραδιά με παραδοσιακή μουσική και χορό και στόχο την ανάδειξη της παράδοσης και του ρυθμικού πλούτου όλης της Ελλάδας.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Χτύπα καρδιά μου στον ρυθμό» θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής, καθώς, επίσης, το Χορευτικό Τμήμα και η Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού και ο Σύλλογος Ποντίων «Ο Ακρίτας».

Όπως σημειώνεται, η εκδήλωση επιχειρεί μια επαφή με τους σημαντικότερους ρυθμούς της παραδοσιακής μας μουσικής αναδεικνύοντας τη σύνδεσή τους με τον χορό.

Σημειώνεται πως η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου προβλέπεται προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στον χώρο (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο) υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Share