Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα σοκολατένιο δέντρο γάλακτος από τους Ξηρούς Καρπούς Γεωργούση!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι ανυπομονούν για την αγαπημένη περίοδο της χρονιάς που μας φέρνει δώρα, ονειρικές γεύσεις και όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Το κατάστημα «Ξηροί καρποί Γεωργούση» στο Μαρούσι, προσφέρει ένα μοναδικό δώρο στους αναγνώστες του maroussi-news, ένα σοκολατένιο δέντρο γάλακτος με γέμιση μους σοκολάτας και μπισκότο oreo!

Για να διεκδικήσετε το λαχταριστό αυτό δώρο, κάντε σχόλιο στην ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα μας στο facebook, τονίζοντας (mention) με ποιον θα θέλατε να το απολαύσετε παρέα!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα προκύψει μετά από ηλεκτρονική κλήρωση και θα ειδοποιηθεί με σχόλιο στην ανάρτηση. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του maroussi-news.

Οι «Ξηροί καρποί Γεωργούση» προσφέρουν όλες αυτές τις μοναδικές γεύσεις που κάνουν τα Χριστούγεννα ξεχωριστά! Με τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, όλα τα υλικά που χρειάζεστε για το γιορτινό τραπέζι (κάστανα, βερίκοκα, δαμάσκηνα, σύκα Κύμης παραγωγής μας), καθώς και καρύδια ελληνικά ολόκληρα/σπασμένα/τρίμμα, αμύγδαλα ελληνικά ολόκληρα/σπασμένα/ φιλέ/πούδρα και κουβερτούρες για τα γλυκά.

Ακόμα, φέτος φροντίσαμε να φτιάξουμε για τους πελάτες μας χειροποίητα μελομακάρονα με θυμαρίσιο μέλι και ελληνική καρυδόψιχα, κουβερτούρα υγείας με ψίχα αιγίνης, κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο και ελληνικό καβουρδισμένο αμύγδαλο, αλλά και gourmet version  με σοκολάτα γάλακτος. Στο Γεωργούση  θα βρείτε  επίσης και το μοναδικό μπακλαβά από τη Κύμη είτε με καρύδι είτε με αμύγδαλο, εξαιρετικά κεράσματα ελληνικά και βέλγικα σε τεράστια ποικιλία, κατασκευές από σοκολάτα πολυτελείας αλλά και μπισκότο,  καθώς επίσης τις ειδικές συνθέσεις που επιμελούνται με μοναδικότητα και μεράκι για τους αγαπημένους σας αλλά και για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Ξηροί Καρποί Γεωργούση

28ης Οκτωβρίου 4 και Διονύσου 10, Μαρούσι

Τηλ: 210-8053953

Share