Mπασκέτα αποκολλήθηκε στην Χίο και σκότωσε 19χρονο από το Μαρούσι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 19χρονος από το Μαρούσι που βρισκόταν για διακοπές στη Χίο. Την ώρα που έπαιζε μπάσκετ στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας, η μπασκέτα αποκολλήθηκε από το έδαφος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον νεαρό, ο οποίος με τη σειρά του έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Χίου. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών αλλά και των ιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Από τη φωτογραφία του politischios.gr φαίνεται ότι η μπασκέτα ήταν στερεωμένη στο έδαφος, σε μόλις μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου, κάτι που οδήγησε στην πτώση της.

Σήμερα το πρωί το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χίου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πέρασε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, στον οποίο αποδόθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας μετά το τραγικό περιστατικό της πτώσης μπασκέτας στη Δασκαλόπετρα που στοίχησε τη ζωή σε έναν 19χρονο.

Μετά την παρουσία του στην Εισαγγελέα ο Μανώλης Βουρνούς αφέθηκε ελεύθερος ενώ διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα και διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να αναδειχθούν τα αίτια του τραγικού περιστατικού.

Ο Μανώλης Βουρνούς που παρουσιάστηκε αυτοβούλως το βράδυ της Κυριακής στο Α.Τ. Χίου παρέμεινε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας στο κτίριο της Α.Δ. Χίου.

Πηγή: politischios.gr

Share