Το maroussi news κέρδισε τις καρδιές σας!

Ευχαριστούμε  όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά.

Από τους πρώτους μήνες λειτουργίας το maroussi news έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Αμαρουσίου και όχι μόνο! Μετράμε κιόλας 12.000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα, 2.000 την ημέρα και καθημερινά η παρέα μεγαλώνει. Είμαστε  πρώτοι στη Google στην αναζήτηση “maroussi news” και στην πρώτη σελίδα στην αναζήτηση “maroussi”.

Τίποτα όμως δεν θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχατε όλοι εσείς.

Η προσπάθειά μας να χτίσουμε μια πλατφόρμα ποικίλης ύλης για την αγαπημένη μας πόλη, το Μαρούσι συνεχίζεται με ακόμα περισσότερο πάθος, όρεξη και δημιουργικότητα. Σκοπός μας μεταξύ άλλων είναι να αναδείξουμε όλα τα όμορφα σημεία της περιοχής και να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις και την αγορά του Αμαρουσίου.

Το maroussi-news δεν είναι απλά μια σελίδα τοπικής ενημέρωσης ή ένας οδηγός διασκέδασης. Είναι οι άνθρωποι του. Είστε εσείς και όλα όσα σας απασχολούν και μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα σας πιο όμορφη.

Ευχαριστούμε ακόμη τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται να δημοσιεύουμε τα νέα τους, τις προσφορές τους, τις εκδηλώσεις τους και ό,τι άλλο ενδιαφέρει τον κάτοικο της περιοχής και όχι μόνο!

Η σελίδα μας στο Facebook ξεπέρασε τους 3000 φίλους και έγινε καθημερινή συνήθεια πια!?

Τα σχόλια, οι παρατηρήσεις και τα email σας μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι.

Μην ξεχνάτε να κάνετε share τα άρθρα που σας αρέσουν ώστε να μάθουν ακόμα περισσότεροι ότι το Μαρούσι ήταν και παραμένει μια όμορφη, ζωντανή πόλη που μπορεί κανείς να βρει και να κάνει τα πάντα.

Σας θέλουμε δίπλα μας, συνοδοιπόρους, σε αυτό το όμορφο “ταξίδι” για το Μαρούσι …

 

Share