Τέχνη και Κόσμημα: τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μας γεμίζουν δώρα

Ο οίκος Τέχνη και Κόσμημα προετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα με χειροποίητα κοσμήματα, κλειδοθήκες και γούρια που θα γεμίσουν τις γιορτές μας με λάμψη και ομορφιά σε πολύ οικονομικές τιμές.Βραχιόλια με έντονα χρώματα, ακριβώς όπως επιτάσσει το πνεύμα και η χαρά των Χριστουγέννων μας δίνουν υπέροχες ιδέες για ένα ξεχωριστό δώρο σε μια γυναίκα που αγαπάμε, ενώ και τα κολιέ με ορυκτές χάντρες και χρυσές ή ασημένιες καρδιές μας θυμίζουν ξανά το ρομαντισμό που τόσο χρειαζόμαστε στη ζωή μας.

Για τον άνδρα, η δερμάτινη κλειδοθήκη με επαργυρωμένα στοιχεία σε διάφορα χρώματα μας βγάζει από το μόνιμο άγχος του τι δώρο να πάρουμε σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο και μάλιστα σε τιμή που μας κάνει να χαμογελάμε!

Κι επειδή το 2019 είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε, γιατί να μην αρχίσουμε από τώρα να αναμένουμε μια ευτυχισμένη χρονιά; Γούρια με διάφορα στοιχεία για καλή τύχη, όπως τετράφυλλο, πέταλο, ματάκι και ρόδι, επάργυρα ή επιχρυσωμένα, θα μας συντροφεύουν όλη τη νέα χρονιά. Εμείς ξεχωρίσαμε τα δερμάτινα βραχιόλια σε απίθανα χρώματα με το ασημένιο ’19 να στολίζει το χέρι σε ένα εντυπωσιακό σύνολο!

Δείτε περισσότερα εποχιακά προϊόντα και βρείτε τα πιο ωραία δώρα για τους αγαπημένους σας!

Πληροφορίες

Τέχνη και Κόσμημα

Πλαστήρα 14, Μαρούσι

211 1838002

www.texni-kosmima.gr