Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο έργο ανακατασκευής της Κοιμήσεως Θεοτόκου

Αυτοψίες πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, σε έργα  διανοίξεων οδών και ανακατασκευών οδικών τμημάτων, που πραγματοποιούνται στην πόλη, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Επαμεινώνδα Γαρδέλη  και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος επιθεώρησε  τμήμα επί της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου όπου πραγματοποιείται πλήρης ανακατασκευή και αποκατάσταση τμήματος του οδοστρώματος, σε συνέχεια προηγούμενων εργασιών σε έτερο τμήμα της, που αφορούσαν ενίσχυση του υποστρώματος με οπλισμένο σκυρόδεμα και νέου εξελιγμένου τύπου κυβόλιθων, έτσι ώστε να μην ξαναεμφανιστούν φαινόμενα σαθρότητας ή καταστροφής λόγω χρήσης.

Ο κ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε: «Η ανακατασκευή της Κοιμήσεως Θεοτόκου, είναι αίτημα των κατοίκων, πολλών ετών. Ξεκινήσαμε το έργο κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο  και όπως υποσχεθήκαμε στη νέα θητεία το περατώνουμε. Με αυτή τη μεθοδικότητα και σύμφωνα με το τεχνικό μας πρόγραμμα, οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια στο Μαρούσι θα μεταμορφώνονται και η πόλη μας θα γίνει περισσότερο ανθρώπινη και ασφαλής».

smart

Share