Σε απεργιακό κλοιό την Τρίτη η χώρα – Ποια ΜΜΜ «τραβούν» χειρόφρενο

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η ΑΔΕΔΥ την Τρίτη εξαιτίας του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου που φέρνει προς ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση. Παράλληλα προβλήματα θα αντιμετωπίσουν στις μετακινήσεις τους οι πολίτες καθώς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τραβούν χειρόφρενο. Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν και τα πλοία καθώς στην απεργία θα συμμετάσχει και η ΠΝΟ.

Ποια ΜΜΜ «τραβούν χειρόφρενο»

Την Τρίτη οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και στον ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αποφάσεις για το Μετρό και το Τραμ. Επίσης, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίουδεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα τρένα, συμπεριλαμβανομένου του προαστιακού, λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Απεργία ΠΝΟ

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν και τα πλοία εξαιτίας 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ. Πιο συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή. Έτσι, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα από τις 6 το πρωί της Τρίτης έως στις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας.