Αύξηση τζίρου και επισκεπτών σε Golden Hall και Τhe Mall Athens την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2018

Ενισχύθηκε η επισκεψιμότητα του The Mall Athens και ο τζίρος των καταστημάτων το εννεάμηνο του 2018.Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Lamda Development, στην οποία ανήκει το Τhe Mall Athens, για τη συγκεκριμένη περίοδο, η λειτουργική κερδοφορία του εμπορικού κέντρου The Mall Athens που βρίσκεται στο Μαρούσι ανήλθε στα €20,7 εκατ. σημειώνοντας άνοδο 4,1%. Επισημαίνεται ότι ο τζίρος των καταστημάτων παρουσίασε αύξηση 1,6% και ο αριθμός των επισκεπτών παρουσίασε επίσης αύξηση 2,0%.

Ανοδικά κινήθηκαν επίσης τα κέρδη και ο αριθμός επισκεπτών του Golden Hall. Συγκεκριμένα η λειτουργική του κερδοφορία το εννεάμηνο του 2018 ανήλθε σε €12,7 εκατ., παρουσιάζοντας ρεκόρ αύξησης κατά 7,6%. Ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων κινήθηκε ανοδικά, καταγράφοντας σημαντική αύξηση 5,7%, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών κινήθηκε ανοδικά με αύξηση 5,6%.

Σχετικά με το Golden Hall υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Αύγουστο έγινε η έναρξη των εργασιών για την ανάπτυξη της δυτικής πτέρυγας του κτηρίου του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης  εντός του οποίου λειτουργεί το Golden Hall, με στόχο την ολοκλήρωση της επένδυσης πριν το τέλος του 2019. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι €25 εκατ., ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει η επένδυση αυτή να συμπληρώσει και να ενισχύσει το υφιστάμενο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

 

 

Share