Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου συνεχίστηκε για 2η βραδιά το Φεστιβάλ του Δήμου με τη Μελίνα Ασλανίδου στο «Απλά… μαζί»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου συνεχίστηκε για 2η βραδιά το Φεστιβάλ του Δήμου με τη Μελίνα Ασλανίδου στο «Απλά… μαζί».

Μέσα από ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο η τραγουδοποιός Μελίνα Ασλανίδου ερμήνευσε υπέροχες δημιουργίες, στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νικολάου Πέππα, μελών της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων φορέων της πόλης των Βορείων Προαστίων.

Η καλλιτέχνης μαζί με την μπάντα της στο «Απλά… μαζί» ερμήνευσαν στίχους ρυθμικούς, με συναίσθημα, που ταξίδεψαν το πολυπληθές κοινό μέσα από μεγάλες μουσικές επιτυχίες όπως το «Τετάρτη Βράδυ», σε μουσική Γ. Παπαδόπουλου και στίχους Κ. Ντούμο, το «Ψίθυροι Καρδιάς» σε μουσική Χ. Νικολόπουλου και στίχους Ε. Γιαννατσούλια και το «Δεν κλαίω για τώρα» σε μουσική & στίχους Α. Πάνου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απευθυνόμενος στο κοινό έστειλε μήνυμα με τη λέξη «Συνεχίζουμε», εξήρε το ταλέντο της ερμηνεύτριας με τη «χαρισματική χροιά στη φωνή της» και ανανέωσε το μουσικό ραντεβού για την επερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.

Η Μελίνα Ασλανίδου με τη σειρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ για την πρόσκληση που της έκαναν να τραγουδήσει στην πόλη του Αμαρουσίου, ενώ στη συνέχεια τους συνεχάρη για το «υπέροχο έργο τους», όπως είπε, που δίνουν την ευκαιρία στους καλλιτέχνες να έρχονται κοντά με τον κόσμο και να τον ταξιδεύουν μέσα από μουσικά μονοπάτια.

Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και η Γραμματέας Μαρία Δήμητρα Ρώτα,

Ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης,

Ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης,

Η Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα,

Η Αντιπρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Αικατερίνη Ιωάννου,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Μπούρας, Σπύρος Μπόγδανος,

Η Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων πολιτισμού Άννα Βαγιωνά

Το τακτικό μέλος της Αβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ιωάννα Αμαξηλάτη, το μέλος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κατερίνα Σκιντζού.

Καθώς και οι: Χρήστος Κυριακόπουλος, Μαρία Συμεωνίδου.

Share