Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου κατά την έναρξη εργασιών ανακαίνισης της Παιδικής Χαράς στην Πλατεία Ηπειρώτικων

Αυτοψία πραγματοποίησε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρόντος του αρμόδιου Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννη Ιωαννίδη, στην Παιδική Χαρά της Πλατείας Ηπειρώτικων στην Κοκκινιά, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες ολικής ανακατασκευής της.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούνιο, όπως προβλέπει ο προγραμματισμός που έχει ορίσει ο κ. Αμπατζόγλου, βάσει και του εγκεκριμένου Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Αμαρουσίου. Το ίδιο διάστημα, θα παραδοθούν ακόμη 4 ανακαινισμένες Παιδικές Χαρές, στην  Οδό Λακωνίας, (Ψαλίδι), στην Οδό Πάρνηθος & Ελευθερίας (Αγ.Φιλοθέη), στην Πλατεία Ξυλούρη (Κοκκινιά) και στην Οδό Φραγκοκκλησιάς (Πολύδροσο), όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Μετά το πέρας της αυτοψίας ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για τις 5 επιπλέον Παιδικές Χαρές που θα παραδοθούν στα Μαρουσιωτάκια. Με ασφαλή, καλαίσθητα και λειτουργικά όργανα ευρωπαϊκών, σύγχρονων προδιαγραφών.

Μαζί με τις 24 Παιδικές Χαρές που έχουμε ήδη παραδώσει στη Μαρουσιώτικη Κοινωνία, συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας με μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές».

Share