Ο Mr. Bachata και οι Los Mafiosos ζωντανά στο Theatrale την Παρασκευή 4 Μαΐου

Το Theatrale, το αγαπημένο μπαράκι στην οδό Θησέως φιλοξενεί τον Mr.Bachata (Νεκτάριο Βασιλείου) και τους Los mafiosos για μια μοναδική μουσική βραδιά σε ρυθμούς bachata στο Μαρούσι!

Ο Mr.Bachata είναι ο πρώτος Έλληνας τραγουδοποιός –ενορχηστρωτής, που συνέθεσε και συνθέτει τραγούδια σε ρυθμό bachata με ελληνικό στίχο. Το ταλέντο του στη μουσική ξεδιπλώθηκε στα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του, όταν ξεκίνησε μαθήματα κλασικού πιάνου και κιθάρας στο μουσικό σχολείο Σιάτιστας Κοζάνης, από όπου και κατάγεται. Η αγάπη του για τη λάτιν μουσική έκανε την εμφάνισή της στην πόλη του Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκεί.

Το 2009 άρχισε να διασκευάζει ελληνικά και ξένα κομμάτια σε ρυθμούς bachata, salsa και chachacha. Το 2012 δημιούργησε την μπάντα «Los Mafiosos» οι οποίοι τον συνόδευσαν σε πολλές εμφανίσεις του.

Οι λατίνοι χορευτές σε όλη την Ελλάδα, αγάπησαν και χόρεψαν τις διασκευές που έχει κάνει πάνω σε γνωστά κλασσικά ελληνικά τραγούδια όπως «Ρίτα Ριτάκι», «Αύρα», «Φλασάκι», «Πες μου μια λέξη», «Το τραγούδι της ερήμου», «Άνοιξη», «Το καλοκαιράκι», «Είμαι καλά», «Κρουαζιέρα», «Είναι η ζωή μια τρέλα», «Σ’ αγαπώ σ’ όλες τις γλώσσες» κλπ.

Πληροφορίες

Theatrale

Θησέως 40, Μαρούσι

τηλ: 21 3038 6003

facebook.com/Theatrale.gr

 

 

 

Share