Ο Δήμος Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση «Διατροφή – Άσκηση – Υγεία»

Στην εκδήλωση με θέμα «Διατροφή – Άσκηση – Υγεία», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Τον χαιρετισμό και το μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η

Η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη ανέφερε στο χαιρετισμό της:

«Χαιρετίζουμε τη σημερινή εκδήλωση που δείχνει τον δρόμο για τη σωστή διατροφή, μια διατροφή πλούσια σε λαχανικά, φρούτα, ψάρι και ελαιόλαδο και παράλληλα έρχεται να μας ενημερώσει σε θέματα υγείας και να μας ευαισθητοποιήσει για τα οφέλη της άσκησης και του αθλητισμού. Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την οικοδόμηση ενός υγιούς προτύπου διατροφής για όλες τις ομάδες πληθυσμού, που σε συνδυασμό με την άσκηση, συμβάλουν αποτελεσματικά στη διατήρηση της καλής υγείας. Συγχαίρουμε τους διοργανωτές και δηλώνουμε τη βούληση μας να είμαστε πάντα στο πλευρό τους προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησαν ο καθηγητής Ιατρικής – πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας, Αντώνης Καφάτος, ο Χρυσός και Αργυρός Ολυμπιονίκης ενόργανης γυμναστικής, Δημοσθένης Ταμπάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων Ελλάδας, Σπυρίδων Κανελλάκης, ο διδάκτωρ Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Δημήτριος Γρηγοράκης, ο τ. πρόεδρος ΕΦΕΤ, Νικόλαος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης «Δημόκριτου», η Αργυρή Ολυμπιονίκης Πάλης, Βούλα Ζυγούρη, γ.γ. Ελλήνων Ολυμπιονικών και η Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας Σοφία Παπαδοπούλου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Υρώ Δασκαλάκη.

Share