25 Xρόνια καλλιτεχνικής πνοής από το θεατρικό εργαστήρι Χαλανδρίου

Μια ξεχωριστή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το μη κερδοσκοπικό και πολιτιστικό Σωματείο “Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου” την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019.

Στην εκδήλωση “25 Χρόνια Καλλιτεχνικής Πνοής – Ανασκόπηση της Ιστορίας του θεατρικού Εργαστηρίου Χαλανδρίου” θα γίνει αναδρομή στα 25 έτη της πορείας του Θεατρικού Εργαστηρίου, με ζωντανή αφήγηση και προβολή και παρουσίαση χαρακτηριστικών αποσπασμάτων προηγούμενων παραστάσεων επί σκηνής. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Το «Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου» λειτουργεί από το έτος 1994 και, όλα αυτά τα χρόνια, πάντοτε με την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Δήμου, έχει αναδειχθεί σε σημαντικό πολιτιστικό φορέα της πόλης του Χαλανδρίου, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του. Ειδικότερα, έχει παρουσιάσει πολύ αξιόλογο έργο με πολυάριθμες ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις και αξιομνημόνευτες εκδηλώσεις, ενώ ακόμη έχει αναδείξει το έργο σημαντικών Χαλανδραίων και μη δημιουργών.

Share