PRODEA Investments: Νέα συνεργασία με τη ΔΑΝΟΣ για τα «Αηδονάκια» στο Μαρούσι – Στα €60 εκατ. η επένδυση

Σε συνέχεια των συμβουλευτικών υπηρεσιών, που προσέφερε για την απόκτηση ακινήτου, στο Μαρούσι, στην PRODEA Investments (Λ. Κηφισίας 77), η ΔΑΝΟΣ, an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE, λειτούργησε εκ νέου ως σύμβουλος στην προώθηση και του
όμορου ακινήτου, που στέγαζε το γνωστό Λούνα παρκ “Αηδονάκια”, το οποίο πρόκειται να αγοραστεί επίσης από την PRODEA Investments, καθώς έχει προχωρήσει στην υπογραφή δεσμευτικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου.

Αξιοποιώντας το σύνολο των συγκεκριμένων οικοπέδων, η PRODEA Investments θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της οικοπεδική έκταση 15.000 τ.μ., στην οποία δρομολογεί την κατασκευή campus γραφείων, που θα ενσωματώνουν τις σύγχρονες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και θα πιστοποιηθούν κατά το πρότυπο LEED στη βαθμίδα Gold.

Πιο συγκεκριμένα θα ανεγερθεί κτιριακό συγκρότημα γραφείων επιφάνειας περίπου 19.000 τ.μ. με ανωδομή 14.000 τ.μ., ενώ το σύνολο της επένδυσης ανέρχεται στα 60 εκ. €.

Το έργο ενισχύει τη στόχευση της PRODEA Investments να καταστεί ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης πράσινων γραφείων στην Ελλάδα, αλλά και την αρωγή της ΔΑΝΟΣ, an alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE, στην κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του κτηριακού αποθέματος γραφειακών χώρων με γνώμονα πρωτίστως την ενεργειακή βιωσιμότητα.

Πηγή: mononews.gr

Share