Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αμαρουσίου για την εβδομάδα 16-22 Ιουλίου

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, με το Γιάννη Πλούταρχο να αποθεώνεται την προηγούμενη εβδομάδα. Κι επειδή οι περισσότεροι είμαστε ακόμη εδώ, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φέρουμε το καλοκαίρι στην Αθήνα από μια καλοκαιρινή συναυλία στο υπέροχο Αίθριο Θέατρο του Αμαρουσίου. Την εβδομάδα που ξεκινάει αύριο δύο συναυλίες με μεγάλα ονόματα θα γεμίσουν τα βράδια μας με γλυκές νότες, τραγούδι και χορό!

STAN-REC

Με μόνο 10€ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Τρίτη 17 Ιουλίου δύο καλλιτέχνες. Οι REC, το αγαπημένο συγκρότημα των νέων με τις χαρούμενες και καλοκαιρινές τους επιτυχίες θα δώσουν έναν ανέμελο αέρα στη βραδιά μας με την τραγουδίστρια Ξένια που μόλις επέστρεψε από το Survivor με φουλ ενέργεια και διάθεση. Τη συναυλία θα συμπληρώσει με το δικό του μοναδικό τρόπο ο αγαπημένος του νεανικού κοινού STAN σε μια συναυλία που θα τα έχει όλα και θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Γλυκερία

Με την αξεπέραστη φωνή της θα μας μαγέψει την Πέμπτη, 19 Ιουλίου η Γλυκερία σε ένα μουσικό ταξίδι ξεχωριστής διασκέδασης. Ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με τραγούδια λαïκά, έντεχνα και παραδοσιακά αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει η Γλυκερία τόσα χρόνια τώρα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, επίσης, και τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Ακολούθησα ένα αστέρι». Τη νοσταλγική φωνή της θα πλαισιώσει μια ορχήστρα από 8 ταλαντούχους μουσικούς.

Πληροφορίες – Εισιτήρια

www.viva.gr και 11876

Viva Spot στο Σύνταγμα (7 ημέρες την εβδομάδα 09.00 – 21.00).

Καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης»

Δημαρχείο Αμαρουσίου Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00

Στο Αίθριο Θέατρο την ημέρα της εκδήλωσης

www.festivaldimouamaroussiou.gr