Αποθεώθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος στο κατάμεστο αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας, ο Γιάννης Πλούταρχος, γνώρισε την αποθέωση από τους θεατές που πλημμύρισαν το αίθριο θέατρο για να τον απολαύσουν. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης χάρισε μία μοναδική μουσική βραδιά στους φίλους του στο Μαρούσι, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018.

Σε έναν συναυλιακό χώρο όπου γινόταν το αδιαχώρητο, οι θεατές μοιράστηκαν με τον Γιάννη Πλούταρχο αγαπημένες επιτυχίες του καλλιτέχνη, αλλά και τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική του δουλειά, μεγάλες λαϊκές επιτυχίες από αγαπημένους ερμηνευτές και στιχουργούς.

Μετρώντας ήδη 20 δισκογραφικά χρόνια, ο Γιάννης Πλούταρχος έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, έχει κερδίσει το κοινό του με τη δύναμη της ερμηνείας του και την ξεχωριστή φωνή του, κάτι το οποίο απέδειξε και στην εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018.

Το Φεστιβάλ συνεχίζει τη διαδρομή με το αφιέρωμα στους μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλιο Καζαντζίδη, τον Γιώργο Υδραίο και τη Μαρία Σουλτάτου (13/07), τους δημοφιλείς στο νεανικό κοινό Stan–REC (17/07), τη συναυλία της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Γλυκερίας (19/07), τη συναυλία των «The Idols60’s» (25/07), τη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (27/07). Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η «εκρηκτική» Άννα Βίσση.

Στο site του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις με προπώληση εισιτηρίων, με ελεύθερη είσοδο, αλλά και με χρήση της Artemis card με προνομιακές τιμές για τους κατόχους.

Κύριος χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρεία «Α. Ισμαήλος Α.Ε.»

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 FM – 105.8 FM, Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 FM, Sfera 102.2 FM, Μουσικός 98.6 FM, POLITISGROUP, Realfm97.8, Real.gr, Attica TV, AAF.gr,  monopoli.gr.

Προπώληση εισιτηρίων:

Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.

Στο Viva Spot στο Σύνταγμα (7 ημέρες την εβδομάδα 09.00 – 21.00).

Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης».

Στο Δημαρχείο Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στο διαδικτυακό τόπο www.festivaldimouamaroussiou.gr

Share