Μεγαλειώδης η Συναυλία με Νίκο Πορτοκάλογλου & Ρένα Μόρφη στο Μαρούσι παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα, Αντιδημάρχων, μελών της Δημοτικής Αρχής καθώς και χιλιάδων θεατών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 η μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογου, σε ντουέτο με τη Ρένα Μόρφη, στο Αίθριο Θέατρο επί της Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού Φεστιβάλ του Δήμου.

Το πλήθος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του τραγουδοποιού και συνθέτη Νίκου Πορτοκάλογου, να συμμετέχουν όλοι μαζί σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή, με αποτέλεσμα το κέφι να γίνει η εναρκτήριος δύναμη για ένα μεγάλο πάρτι κάτω από την πανσέληνο του Αττικού Ουρανού.

O καταξιωμένος καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου και η τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή Ρένα Μόρφη ερμήνευσαν γνωστά δικά τους τραγούδια καθώς και διάφορα επιλεγμένα από το αγαπημένο τους «μουσικό κουτί», με τις επιλογές τους όπως τα «Δε Με Ξέρεις», σε ένα νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, τραγούδια από το άλμπουμ “Λιμάνια Ξένα” αλλά και ξένα τραγούδια όπως «Should I Stay or Should I Go» από τους «The Clash», να κάνουν το κοινό να τους αποθεώνει.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου, αφού ανέβηκε στη σκηνή, συνεχάρη τους καλλιτέχνες και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με περισσότερα τραγούδια ακόμη ενώ εκείνοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον Δήμο Αμαρουσίου και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία στην υπέροχη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου.

 

Τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη συνόδευσε μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Share