Ξεκινούν τα Αθλητικά Προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) υλοποιεί πλήθος Αθλητικών Προγραμμάτων που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και ηλικιακές ομάδες. Η 10η Οκτωβρίου 2022, ημέρα έναρξής τους, είναι μία ευκαιρία για όλες τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες αλλά και τους πολίτες όμορων Δήμων, να εντάξουν στην καθημερινότητα την την άθληση και τον χορό, εκμεταλλευόμενοι τις αθλητικές & πολιτιστικές υποδομές του Δήμου υπό την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών, προπονητών και δασκάλων.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε δηλώσεις του προτρέπει όλους τους δημότες να συμμετέχουν στα Αθλητικά Προγράμματα του Δήμου τονίζοντας τη σημασία της σωματικής ευεξίας που προσφέρουν αλλά και της ψυχικής καλλιέργειας.

Από τη δική του πλευρά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας επισημαίνει το υψηλό επίπεδο του προσωπικού αλλά και της άριστης κατάστασης των υποδομών που φιλοξενούν τις δραστηριότητες. ​

Αθλητικά Προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου:

Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις, Στίβος, Κολύμβηση, Aqua Aerobic, Υπαίθρια Άσκηση, Αερόβια Γυμναστική, Zumba, Yoga, Pilates, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Γυμναστική για Παιδιά (Ελεύθερη Γυμναστική, Ρυθμική Γυμναστική, Γυμναστική για παιδιά νηπιακής ηλικίας), Παραδοσιακοί Χοροί & Πινγκ-Πoνγκ.

Έντυπο παρουσίασης αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα, τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις εγγραφών στη Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα) τηλέφωνα: 210 -61.07.650, 2132038565-566.

Πληροφορίες και στους συνδέσμους: https://maroussi.gr/dimotes/athlitismos/

Facebook: athlitikokentrodimouamaroussiou ​

Share