Η προεκλογική εκδήλωση του Γιάννη Ιωαννίδη και της Άννας Ζαχαριάδου

Προεκλογική εκδήλωση την πλατεία Ηρώων Αμαρουσίου πραγματοποίησαν το απόγευμα της 19ης Μαΐου ο Γιάννης Ιωαννίδης και η Άννα Ζαχαριάδου, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό Μαρούσι Νέα Εποχή, με πλήθος Μαρουσιωτών να τους τιμά με την παρουσία τους. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου. 

Ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στο “πανίσχυρο ψηφοδέλτιο” του Συνδυασμού που αποτελείται από έμπειρους υποψηφίους που γνωρίζουν από διοίκηση στο δήμο Αμαρουσίου. Έδωσε όμως βάρος στην ανανέωση του ψηφοδελτίου και όπως τόνισε: “Έδωσα τη μεγάλη ευκαιρία σε νέα παιδιά, σε παιδιά με πολύ μεγάλα προσόντα που έχουν μεγάλες δυνάμεις μέσα τους, που έχουν όραμα, φαντασία, όρεξη για δουλειά, ανιδιοτέλεια και θέλουν να τους δώσουμε την ευκαιρία να ανοίξουν την περπατησιά τους στα δημόσια πράγματα γιατί αυτό είναι ακριβώς υγεία στην πολιτική”.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ζήτησε μεταξύ άλλων την “έμπρακτη στήριξη όλων των ψηφοφόρων στην προσπάθεια που κάνουν ο Γιάννης Ιωαννίδης, η Άννα Ζαχαριάδου, η Αλεξάνδρα Κουμαντάνου”. 

Λίγα λόγια για τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Ιωαννίδη 

Ο Γιάννης Ιωαννίδης γεννήθηκε πριν 36 χρόνια στο Μαρούσι και προέρχεται από παλιά Μαρουσιώτικη οικογένεια. Είναι γιος του Κώστα και της Ειρήνης Ιωαννίδη. Eπαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, όπου και διατηρεί το πιο ιστορικό κουτούκι των βορείων προαστίων, τον ΑΣΒΕΣΤΟΛΑΚΟ και το μοντέρνο μεζεδοπωλείο ΤranzistoRaki επί της πλατείας Ηρώων.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ιωαννίδης σπούδασε Διοίκηση Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πελοποννήσου, Μαγειρική Τέχνη στην Le Monde, και restaurant management στο Εθνική Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (e-learning). Επίσης έχει εκπονήσει διπλωματική εργασία με θέμα την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου Αμαρουσίου.

Κατά το παρελθόν πριν ξεκινήσει την ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση εργάστηκε εθελοντικά αλλά και έμμισθα σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου αποκομίζοντας έτσι μια σφαιρική γνώση λειτουργίας του.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην ελληνική εταιρεία Elyros με έδρα τις Βρυξέλλες και αντικείμενο τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Άννα Ζαχαριάδου –  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Για 22 περίπου χρόνια κατοικούσε στα Καρπάθικα και τα τελευταία τρία κατοικεί στο Σωρό.

Αποφοίτησε από το 15ο Δημοτικό και 4ο Γυμνάσιο/Λύκειο Αμαρουσίου και το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου έλαβε τον τίτλο της αποφοίτου Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης.

Έχοντας επιλέξει την κατεύθυνση των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών κατά το πρώτο της πτυχίο, ξεκίνησε το 2018 τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Potsdam του Βερολίνου και το UCD της Ιρλανδίας με τίτλο “Διεθνείς Σπουδές Πολέμου”.

Επαγγελματικά έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών, έχει εργαστεί στην εκπόνηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην Ελλάδα. Σήμερα, εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία ως ιδιωτική υπάλληλος.

Σε ό,τι αφορά στην πολιτική της εμπειρία, τελεί Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου από το 2016 και μέλος των Διεθνών Σχέσεών της από το 2015, ενώ έχει λάβει μέρος σε πλήθος συνεδρίων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Το 2014 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις τοπικές εκλογές της πόλης μας με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη “Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη”.

Ομιλεί τρεις ξένες γλώσσες, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.