Ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα στα Αθλητικά Προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα πλήθους Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου, για την χρονική περίοδο 2023 – 2024.

Τα προγράμματα που υλοποιούνται μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ), αφορούν στις κάτωθι ομάδες και τμήματα:

Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις, Στίβος, Κολύμβηση, Aqua Aerobic, Υπαίθρια Άσκηση, Αερόβια Γυμναστική, Zumba, Yoga, Pilates,  Μυϊκή Ενδυνάμωση, Γυμναστική για Παιδιά (Ελεύθερη Γυμναστική, Ρυθμική Γυμναστική, Γυμναστική για παιδιά νηπιακής ηλικίας), Παραδοσιακοί Χοροί & Πινγκ-Πoνγκ.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε άριστης κατάστασης υποδομές και υπό την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών, προπονητών και δασκάλων. Καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και ηλικιακές ομάδες, ενώ απευθύνονται σε όλους τους πολίτες της πόλης, καθώς και σε κατοίκους των όμορων Δήμων, που επιθυμούν να εντάξουν στην καθημερινότητά τους την άθληση και τον χορό.

Τα βασικά δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στα Αθλητικά Προγράμματα είναι:

  1. ARTEMIS CARD για κατοίκους ή δημότες.
  2. Φωτοτυπία ΑΔΤ και λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλεφωνίας) για μη κατοίκους ή ετεροδημότες.
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ.
  4. Βεβαίωση εργασίας για υπαλλήλους του Δήμου.
  5. Φωτοτυπία τελευταίου Εκκαθαριστικού Σημειώματος.

Σε όλες τις αιτήσεις χρειάζεται να συμπληρώνεται ο Α.Φ.Μ. (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου).

Καθώς και ότι επιπλέον ζητηθεί ανάλογα με το είδος του προγράμματος-αθλήματος επιλογής τους. Οι εγγραφές συνεχίζονται και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα, τα επιπλέον δικαιολογητικά και τις αιτήσεις εγγραφών: Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα), τηλ: 2106107650 2132038565-566,  facebook: athlitikokentrodimouamaroussiou και στο site του Δήμου Αμαρουσίου: https://maroussi.gr/dimotes/athlitismos

Share