Μπαϊράμη Ελένη: «Θέτω τη μαχητικότητά μου στις υπηρεσίες των Μαρουσιωτών»

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά είναι η δικηγόρος Μπαϊράμη Ελένη.

“Ως δικηγόρος, καθημερινά αγωνίζομαι, διεκδικώ και υπερασπίζομαι, το δίκιο και την αλήθεια των ανθρώπων που με εμπιστεύονται.

Η ενασχόλησή μου με την πολιτική και ειδικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι η επέκταση αυτής της μαχητικότητας που με χαρακτηρίζει.

Θέλω να είμαι παρούσα για τον τόπο που κατοικώ και αγαπώ, το Μαρούσι μας.

Θέλω να συμβάλλω στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου.

Στέκομαι στο πλευρό του άξιου Δημάρχου μας Θεόδωρου Αμπατζόγλου, γιατί το έργο του είναι σημαντικό, είναι μετρήσιμο και αγκαλιάζει όλες τις γειτονιές της πόλης μας.

Ιδιαιτέρως την τετραετία που διανύσαμε, ήταν σημαντικές και ουσιαστικές οι παρεμβάσεις ανακαίνισης των 11 Παιδικών Σταθμών, 30 και πλέον Παιδικών Χαρών, όλων των πλατειών της πόλης καθώς στοχευμένα ήταν τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης τόσο για παιδιά όσο και για μεγαλύτερους συμπολίτες μας.

Είναι ξεκάθαρο, πως το Μαρούσι της επόμενης πενταετίας έχει υγιείς βάσεις να προχωρήσει πολλά βήματα μπροστά και ακόμη πιο Ψηλά! Είναι επίσης κρίσιμο, το γεγονός πως με τη Διοίκηση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου επετεύχθη σημαντικό νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου, γεγονός που επιτρέπει τα επόμενα χρόνια να πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερα έργα υποδομών και εκσυγχρονισμός υπηρεσιών.

Σε αυτό το όμορφο και δημιουργικό ταξίδι των επόμενων ετών θέλω να είμαι παρούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να προσπαθώ για το καλύτερο.

Ζητώ την ψήφο σας γιατί ξέρω, πως μπορώ να είμαι χρήσιμη ως δικηγόρος, ως γυναίκα, ως μητέρα, στην τοπική κοινωνία μας.

Με τη δυναμική και την εμπειρία όλων μας, το Μαρούσι μας θα ανέβει πολλά σκαλιά, ακόμη παραπάνω!

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε και επιλέγουμε να πάμε το Μαρούσι, που όλοι αγαπούμε, ακόμη πιο Ψηλά! “

Μπαϊράμη Ελένη

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Share