Η καλοκαιρινή συνάντηση της Ένωσης Πελοποννησίων της πόλης

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Ηρώων, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της  Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου χαιρέτησε την εκδήλωση της Ένωσης και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρό της & Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, την Αντιπρόεδρο Βάλια Χριστακοπούλου, τον Γ. Γραμματέα & πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Βλαχοπιώτη, τα μέλη και φίλους της Ένωσης, μεταξύ άλλων τόνισε την σπουδαιότητα του ευρύτερου ρόλου των συλλόγων στην κοινωνία και ευχήθηκε παρόμοιες όμορφες συναντήσεις και ένα καλό καλοκαίρι.

Ο κ. Δ. Σμυρνής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στη συνεχή ενεργή κοινωνική και πολιτιστική δράση της Ένωσης

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης :

Ο Βουλευτής ΝΔ Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  Ιωάννης Κεχρής, ο Αντιπεριφερειάρχης  Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλειος Γιαννακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, Κωνσταντίνος Ρώτας, Γιάννης Ιωαννίδης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης,  η Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας  & Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Ελένη Λέκκα, η  Εντεταλμένη Σύμβουλος  Ανάπτυξης Τουρισμού & Προστασίας Καταναλωτή Φανή Λέκκα, ο σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς.

Η Πρόεδρος του Σικιαριδείου Ιδρύματος Κορίνα Λιούτα, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχη Νικολαράκου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Χρήστος Μπελεγράτης,

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης» Φωτεινή Κοσκόρου.

Από τους Συλλόγους της πόλης, οι Πρόεδροι Αθανάσιος Νησιώτης, Δήμητρα Τσουκλείδου, η Αντιπρόεδρος και μέλος Δ.Σ. ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ανδρομάχη Τσουκαλά, η Κατερίνα Σκιντζού (μέλος ΟΚΟΙΠΑΔΑ), ο Γιώργος Φωτεινός (μέλος Δ.Σ Μεσσηνίων & Βορείων Προαστίων), τα μέλη της Ένωσης Πελοποννησίων Πασσιά Μαρία, Ιατρίδης Στέλιος, η Υπεύθυνη Παραρτήματος Αμαρουσίου Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Βάσω Γεωργοπούλου.

 

Share