Μεγάλη επιτυχία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022, με 30 χιλιάδες θεατές

Εντυπωσιακά τα νούμερα προσέλευσης κοινού στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022 που πραγματοποιήθηκε από τις 25 Ιουνίου έως τις 18 Ιουλίου στο χώρο του Αίθριου Θεάτρου της πόλης. Τριάντα χιλιάδες θεατές είχαν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν μέσα από εξαιρετικές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.Όσοι επέλεξαν το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου για τις καλοκαιρινές βραδιές τους, συνάντησαν ερμηνευτές και δημιουργούς όπως: Σταύρο Ξαρχάκο, Στέφανο Κορκολή, Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Μαργαρίτη, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Πέγκυ Ζήνα , Χρήστο Νικολόπουλο, Σωκράτη Μάλαμα, Γιώργο Υδραίο, Κωνσταντίνα, Μαρία Σουλτάτου και ο Δημήτρη Σαβαΐδη, παραστάσεις όπως την ανατρεπτική κωμωδία του Jordi Galceran και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα με κωμικά σκετς και αυτοσχεδιασμό.

Επιπλέον στο πλαίσιο του Φεστιβάλ εμφανίστηκε για δεύτερη φορά το Φεστιβάλ νεολαίας νέων απόψεων και δημιουργικών ιδεών του Αμαρουσίου “ARTEMEIΣ festival 2022″.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε δηλώσεις του συγχαίρει τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα και τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, για την άρτια διοργάνωση του Φεστιβάλ. Επισημαίνει τη μεγάλη αξία που προσθέτει στο πολιτιστικό αποτύπωμα του Αμαρουσίου καθώς σε συνδυασμό με τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της χρονιάς δίνει πολλές και ποικίλες διεξόδους σε όλους τους Μαρουσιώτες.

Τέλος ο Δήμαρχος αναφερόμενος στο Πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου δεν παραλείπει να σημειώσει τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου από τις 27 Μαϊου έως τις 24 Ιουνίου με ευθύνη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιάννη Νικολαράκου, οι οποίες και έδωσαν τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας όλων των ηλικιών να απολαύσουν θεατρικές, μουσικές, κινηματογραφικές και παιδικές παραστάσεις στους πολιτιστικούς χώρους και γειτονιές του Αμαρουσίου.

Επισυνάπτεται το βίντεο παρουσίασης των αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Share