Έκφραση, τέχνη και δημιουργία για μικρούς και μεγάλους στο χώρο του Pow Wow

Ένας καλαίσθητος και προσεγμένος χώρος τέχνης και πολιτισμού λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια στο Μαρούσι. Η Μαίρη Ρουσιώτη και η Carla Joyce δημιούργησαν το 2018 το Pow Wow καθώς όπως δηλώνουν είναι κάτι που έλειπε τόσα χρόνια από την περιοχή.

Στο Pow Wow μικροί αλλά και μεγάλοι όχι μονο έρχονται σε επαφή με την τέχνη αλλά και εκφράζονται μέσω αυτής. Πρόκειται για έναν χώρο καλλιέργειας της φαντασίας και της δημιουργικότητας, για μικρά παιδιά αλλά και νέους γονείς, που μπορούν να δημιουργήσουν μαζί ή χώρια, όπως και γενικότερα για ανθρώπους που ζητούν αλληλεπίδραση με την τέχνη.

Αυτή τη στιγμή τρέχουν τρία προγράμματα η Πρωινή Χαρά, Colors και Hands in English. H Πρωινή Χαρά είναι ένα πρωινό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 20 μηνών και πάνω. Μέσω αυτού τα παιδιά ασχολούνται με συνεργατικές δραστηριότητες, αισθητηριακά παιχνίδια, μουσική και τέχνη μέσα σε ένα δίγλωσσο περιβάλλον.To Colors είναι εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά (από 5 ετών και άνω) ενώ υπάρχει και ξεχωριστό τμήμα για ενήλικες. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να παρατηρούν τον κόσμο γύρω τους και εξοικειώνονται με καινούργια υλικά και διαφορετικές τεχνοτροπίες απελευθερώνοντας τη φαντασία τους. Στο Hands in English πραγματοποιούνται παιχνίδια και δραστηριότητες όπου όλοι οι συμμετέχοντες εκφράζονται και παίζουν με την αγγλική γλώσσα!

Το Pow Wow, εκτός από τα προγράμματα που διαθέτει, λειτουργεί και ως gallery καθώς κατά καιρούς τον χώρο του κοσμούν έργα σπουδαίων εικαστικών. Το σημαντικότερο όλων είναι πως μικροί και μεγάλοι έρχονται σε επαφή με την τέχνη και μαθαίνουν να εκφράζονται μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο έμπνευση και δημιουργία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σαββατοκύριακο ο χώρος διατίθεται για εκδηλώσεις και πάρτυ.

Pow Wow 

Γράμμου 30 Μαρούσι 15124

τ. 210 6121999

κ. 6943851018

κ. 6972039243

Facebook: Pow Wow

powwow.culture@gmail.com

Share