Ανοιξιάτικος ο καιρός μέχρι και την Πρωτοχρονιά

Το ανοιξιάτικο του καιρού θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Πρωτοχρονιά, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Η μετεωρολόγος του Alpha, Ηλιάνα Κουτσούπη, ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες οι μέγιστες θερμοκρασίες θα αγγίξουν τους 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ βροχές αναμένονται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Την Πρωτοχρονιά, αναμένονται νοτιάδες και σε αρκετές περιοχές ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Ωστόσο, το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει τις πρώτες ημέρες του χρόνου και συγκεκριμένα προς την Τετάρτη, όπου αναμένονται βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά της χώρας.

Εν συνεχεία, αναμένεται ενίσχυση των βοριάδων σε πελάγη και ηπειρωτικά.

Κολυδάς: Στην αλλαγή του χρόνου η θερμοκρασία διατηρείται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά

Για αλλαγή του καιρού μετά την Πρωτοχρονιά, έκανε λόγο ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

Σε ανάρτησή του ανέφερε ότι τα σημερινά δεδομένα δείχνουν ότι την Πρωτοχρονιά η θερμοκρασία να διατηρείται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
«Νεότερα δεδομένα για την προοπτική του καιρού

Μετά την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος. φαίνεται να αλλάζει ο καιρός με πολλές βροχές.

Τα σημερινά δεδομένα δείχνουν ότι η αλλαγή του χρόνου θα γίνει χωρίς προβλήματα, με την θερμοκρασία να διατηρείται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Παρακολουθούμε καθημερινά την εξέλιξη του καιρού και σας ενημερώνουμε υπεύθυνα».

Πηγή: iefimerida.gr

Share