Μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας έστειλαν νεαροί αθλητές στους μικρούς αγωνιστές με καρκίνο

Μ’ ένα συμβολικό αγώνα ποδοσφαίρου οι ομάδες παίδων Κ15 «Παράδεισος Αμαρουσίου» & «Τριφυλιακός Αμπελοκήπων» έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας στη μάχη των παιδιών με καρκίνο για να κερδίσουν τη ζωή, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στο Αθλητικό Κέντρο Arena Soccer Club στο Μαρούσι.

Τον αγώνα διοργάνωσε το Αυτοτελές Γραφείο Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα παιδικού καρκίνου στις 15 Φεβρουαρίου.

Το μήνυμα του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο οποίος συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές για την βαθιά ενσυναίσθηση και τα αλληλέγγυα συναισθήματά τους προς τα παιδιά που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα να κερδίσουν  τη ζωή και την υγεία τους πίσω.
«Μέσα από τον αγώνα σας δώσατε πίστη στον αγώνα των παιδιών για ζωή» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Πέππας.

Οι νεαροί αθλητές εισέπραξαν το δυνατό χειροκρότημα των θεατών μεταξύ των οποίων ήταν οι Παγκόσμιοι Αθλητές και Ολυμπιονίκες: Γιώργος ΤζελίληςΝίκη ΓκαβέραΜαρία ΣμορούκοβαΜαρία ΧριστοφορίδουΑργυρώ ΓιαννικάκηΒέρα ΚαλιγέρηΡούλα ΠραγκαλούδηΜαρία ΚαρπαθάκηΚοσμάς Ζαχαριάς, Μαρίνα Αθανασίου.

Επίσης το «παρών» έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας ΓαρδέληςΓιάννης ΙωαννίδηςΠέτρος Κόνιαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία – Δήμητρα ΡώταΚατερίνα Βουρλάκη και Ευτυχία Παρασύρη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί τον κ. Γ. Ντουντούμη, ιδιοκτήτη του Arena Soccer Club για την παραχώρηση των γηπέδων, βασικός παράγοντας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Share