Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στις εργασίες αναβάθμισης του Εμπορικού Κέντρου της πόλης

Αυτοψία πραγματοποίησε ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης προκειμένου να εποπτεύσει τις εργασίες αναβάθμισής του, που περιλαμβάνουν την αντικατάσταση διαφόρων στοιχείων αστικού εξοπλισμού όπως παγκάκια, στύλους φωτιστικών στοιχείων, εμπόδια στάθμευσης, καλαθάκια απορριμμάτων, κ.α.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννη Ιωαννίδη, τον τ. Πρόεδρο, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Νικολαράκο και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών που αφορούν στον εξωραϊσμό του Ιστορικού Κέντρου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή της θητείας μας δώσαμε προσοχή στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης μας. Ήταν επιβεβλημένες αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις τις οποίες προγραμματίσαμε και εκτελούμε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογό μας. Προχωρούμε αυτή την περίοδο με την αντικατάσταση πεπαλαιωμένων ή/και βανδαλισμένων στοιχείων με σκοπό να δώσουμε μία ανανεωμένη ταυτότητα και να ενισχύσουμε την αγοραστική κίνηση. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με την μικρότερη δυνατή όχληση για καταστηματάρχες και περαστικούς, επισκέπτες του Ιστορικού Κέντρου. Ομορφαίνουμε την πόλη μας γιατί αγαπούμε την πόλη μας».

Share