Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την εξειδικευμένη προπόνηση των γυναικών σύμφωνα με τα Ιαπωνικά πρότυπα

Ο αθλητικός Σύλλογος Σπύρος Λούης φιλοξένησε την Κυριακή 18.09.2022 στην αίθουσά του το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Π.Ε.ΣΥ.Π.Τ. με θέμα την εξειδικευμένη προπόνηση των γυναικών σύμφωνα με τα Ιαπωνικά πρότυπα. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τους sensei ENDA MAKO και ISAMU WATANABE από το πανεπιστήμιο ΤΟΚΑΙ της Ιαπωνίας, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό για τον Σύλλογό μας καθώς οι επισκέψεις Ιαπώνων Δασκάλων στη Ευρώπη είναι περιορισμένες και επιλεκτικές.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και τιμήθηκε με την παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΥ καθώς και της Γενικής Γραμματέας του Δήμου κας Μ. ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ η οποία παρευρέθη ως εκπρόσωπος του κ. Δημάρχου Αμαρουσίου. Κατά την επίσκεψή τους στο σεμινάριο, ο κος ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ και η κα ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ τίμησαν με αναμνηστικές πλακέτες την επίσκεψη των Ιαπώνων Δασκάλων και ανταλλάξαμε απόψεις για την ανάπτυξη του τζούντο στον Δήμο μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Αμαρουσίου και ευελπιστούμε σε μια κοινή πορεία για την προώθηση του αθλήματος που πρεσβεύει ο Σύλλογός μας.

Εκ του Δ.Σ.

Share