“ΘΕΣγάλα”: Σημείο αναφοράς της παραδοσιακής γεύσης! (pics)

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της διάθεσης γαλακτοκομικών προϊόντων απευθείας στους καταναλωτές μέσω των 24ωρων αυτόματων πωλητων γάλακτος, ο ΘΕΣγάλα μετέτρεψε τα καταστήματά του σε μικρές συνεταιριστικές γωνίες, με την επωνυμία “ΘΕΣ γάλα συν”. Ένα τέτοιο κατάστημα γεμάτο με πρώτης ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα, και όχι μόνο, βρίσκεται στο Μαρούσι επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 2.

Όλα τα προϊόντα είναι ελληνικά και παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, από μικρούς Έλληνες παραγωγούς που συνεργάζονται με τον Συνεταιρισμό. Το «ΘΕΣγάλα συν» διαθέτει μεταξύ άλλων αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα, προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, με πρώτες ύλες του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ παρασκευασμένα με γάλα του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας «Γάλα Ελάςς», μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα παραγωγών ‘Μολών Λαβέ’ της Λακωνίας και πολλά άλλα.

Η διάθεση του φρέσκου γάλακτος γίνεται όλο το 24ωρο από τους αυτόματους πωλητές ενώ το κατάστημα λειτουργεί καθημερινές και Σαββατοκύριακα, και συγκεκριμένα από Δευτέρα – Σάββατο από 08.00 – 22.00 και Κυριακή από 10.00 – 22.00.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

“ΘΕΣγάλα Συν”

Π.Τσαλδάρη 2, Μαρούσι 151 22

Share