Ευχαριστίες του Ασύλου Ανιάτων προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη στήριξή του  

Μέσω επιστολής που απηύθυνε πριν λίγες μέρες η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων στο δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη ευχαριστεί το δήμο για την προσφορά φαρμάκων και υγειονομικού υλικού μέσω του Κοινωνικού Φαρμακείου Αμαρουσίου.Συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρεται: «Εκ μέρους των 180 περιθαλπόμενων και του ΔΣ του Ασύλου Ανιάτων σας ευχαριστούμε θερμά για τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό που μας προσφέρατε, μέσω του Κοινωνικού Φαρμακείου Αμαρουσίου. Είναι τιμή μας που στέκεστε δίπλα μας. Είστε η μόνη μας ελπίδα και καταφυγή στις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε»

Το Άσυλο Ανιάτων εδρεύει στην Αθήνα (Αγ. Ζώνης 39) και έχει ιδρυθεί το 1893. Είναι κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό σωματείο που παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και υπηρεσίες συντήρησης και διαβίωσης σε άπορους ασθενείς με χρόνια ανίατα νοσήματα, όπως τετραπληγία, παραπληγία, σκλήρυνση κατά πλάκας, εγκεφαλοπάθεια και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Το άσυλο με τα 110 άτομα προσωπικό λειτουργεί χωρίς κρατική επιδότηση, με αποτέλεσμα η συνέχεια του έργου του να επαφίεται αποκλειστικά στις προσφορές πολιτών, ιδρυμάτων και εταιρειών που ευαισθητοποιούνται σε αυτό το ζήτημα. Αν θέλετε κι εσείς να βοηθήσετε, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.