Επισκευές στο γήπεδο Φραγκοκκλησιάς απαιτεί ο Σύλλογος Πολυδρόσου

Την ανάγκη να πραγματοποιηθούν επισκευές στο γήπεδο Φραγκοκκλησιάς εξέφρασε η Χρυσούλα Καρατζή δημότης Αμαρουσίου, κάτοικος Πολυδρόσου και γραμματέας του σωματείου “Σύλλογος κατοίκων Πολυδρόσου για την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό” μέσω μιας επιστολής που συνέταξε και απέστειλε στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr προκειμένου να διαβιβαστεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου. Όπως επισημαίνεται στην επιστολή τα προβλήματα που υπάρχουν στο ανοιχτό γήπεδο πρέπει να διευθετηθούν άμεσα «καθώς άπτονται της ασφάλειας και της υγείας των κατοίκων της περιοχής μας».
Αναλυτικά η επιστολή: 

Ονομάζομαι Χρυσούλα Καρατζή, είμαι δημότης Αμαρουσίου, κάτοικος Πολυδρόσου (οδός Κορυτσάς αριθ. 4-6) και γραμματέας του σωματείου “Σύλλογος κατοίκων Πολυδρόσου για την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό”.

Θα ήθελα με την παρούσα να υποβάλω τα παρακάτω αιτήματα και παρακαλώ πολύ για την εκ μέρους σας άμεση διαβίβασή τους στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου με την επισήμανση για άμεση διευθέτησή τους καθώς άπτονται της ασφάλειας και της υγείας των κατοίκων της περιοχής μας.

Ι. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑΣ

  1. Ρύθμιση του φωτισμού του γηπέδου ώστε να  ανοίγει στις 19:00, καθώς πλέον νυχτώνει νωρίς.
  2. Αντικατάσταση των καμμένων λαμπτήρων στους προβολείς του γηπέδου καθώς δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός για τους χρήστες του χώρου.
  3. Τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων στις μπασκέτες του γηπέδου
  4. Επιδιόρθωση των παγκακιών εντός του γηπέδου όπου λείπουν σανίδες και προεξέχουν σίδερα του σκελετού τους
  5. Επισκευή συρματοπλέγματος περίφραξης γηπέδου όπου προεξέχουν άκρες συρμάτων
  6. Κοπή των χαμηλότερων κλαδιών των δέντρων που περιβάλλουν το γήπεδο καθώς έχουν μακρύνει σε βαθμό που να δημιουργείται κίνδυνος τραυματισμού των αθλουμένων που εισέρχονται και εξέρχονται του γηπέδου αλλά και γενικότερα όλων όσων διέρχονται από το πάρκο.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου για τη διευθέτηση των ανωτέρω ζητημάτων καθώς ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται κυρίως από αθλούμενους (ενήλικες αλλά και παιδιά σε οργανωμένες και μη προπονήσεις) καθώς και από πολλά μικρά παιδιά που εισέρχονται στο χώρο με τους συνοδούς τους απλά για να παίξουν, εφόσον δε έχει παραδοθεί από το Δήμο Αμαρουσίου στο κοινό προς χρήση, ο τελευταίος,  σεβόμενος τους δημότες του και τους κατοίκους της περιοχής γενικότερα, οφείλει να τον διατηρεί κατάλληλο και ασφαλή για τη χρήση που έχει διατεθεί.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Χρυσούλα Καρατζή

Δικηγόρος (ΑΜ ΔΣΑ 19095)

Γραμματέας του Συλλόγου κατοίκων Πολυδρόσου για την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό

Κορυτσάς 4-6

Πολύδροσο – Μαρούσι

Τ.Κ.151 25

Τηλ.: 210-68.55.592

Κιν.: 697-2031735

E-mail: ch.karatzi@gmail.com

Share