Το νέο Παιδονευροχειρουργικό κέντρο – Ιnternational Medical Center στο Χαλάνδρι

Το Παιδονευροχειρουργικό κέντρο – International Medical Center είναι ένα νέο, υπερσύγχρονο κέντρο, εδρεύει στο Χαλάνδρι και παρέχει ιατρικές συμβουλές, διάγνωση και εξέταση σε ασθένειες που αφορούν τις λειτουργίες του εγκεφάλου, αλλά και της σπονδυλικής στήλης.

Συγκεκριμένα απευθύνεται σε νεογνά και παιδιά έως 18 ετών που εμφανίζουν διάφορες παθήσεις που σχετίζονται με την παθολογία του εγκεφάλου, της σπονδυλικής στήλης ενώ διακρίνεται για τις πρωτοποριακές μεθόδους του καθώς εφαρμόζει σύγχρονες επεμβατικές και μη επεμβατικές μεθόδους.

Εμπνευστής του Παιδονευροχειρουργικού κέντρου είναι ο νευροχειργουργός Βασίλης Οικονομίδης ενώ η ομάδα του κέντρου αποτελείται από άλλους δύο  έμπειρους Νευροχειρουργούς, με πολυετή πείρα σε μεγάλα Νοσοκομεία της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Λίγα λόγια για τον Νευροχειρουργό Οικονομίδη Βασίλειο

Ο Οικονομίδης Βασίλειος είναι Νευροχειρουργός με εξειδίκευση στα παιδιά. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κραϊόβα και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της νευροχειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Θριάσιο.

Εξειδικεύτηκε στη Νευροχειρουργική στα παιδιά στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και έκτοτε είναι στον ιδιωτικό τομέα.
Έχει εργαστεί στο εξωτερικό σε Νοσοκομεία της Σαουδικής Αραβίας και του Μαρόκου και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αττικής.

Έχει ειδικευτεί σε σύγχρονες τεχνικές μικροχειρουργικής σε παθήσεις που αφορούν όγκους εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης σε βρέφη και παιδιά.

Εξειδικεύεται στις ηλικίες 0-18 ετών σε περιστατικά που περιλαμβάνουν υδροκέφαλο, κρανιοσυνοστεώσεις, κακοήθειες και δυσπλασίες εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης.

Περισσότερα για το κέντρο μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Ναυαρίνου 40, Χαλάνδρι, 152 32

Ωράριο: Πρωινές ώρες και απογευματινές κατόπιν ραντεβού

Email: v.oikonomidis@ipn-c.com

Τηλέφωνο: 211 410 Ο111

Facebook: Vasileios Oikonomidis

Share