Εκδήλωση κοπής πίτας της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου. Παρόντες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας, παρουσία της θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα. Την εκδήλωση τίμησαν πολλά πολιτικά πρόσωπα και μεταξύ τους ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο οποίος δήλωσε: «Κεντρικός πυλώνας της Δημοκρατίας είναι η αντικειμενική ενημέρωση. Οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε και να υπερασπιστούμε την προσπάθεια των άνθρωποι του τύπου να επιβιώσουν στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης»

Η ΕΔΙΠΤ είναι η δεύτερη παλαιότερη Δημοσιογραφική Οργάνωση της χώρας (ιδρύθηκε το 1939) και ήδη συμπληρώνει 79 χρόνια δημιουργικής παρουσίας και προσφοράς στην Ελληνική Κοινωνία. Σήμερα μέλη της Ενώσεως είναι περισσότεροι από 250 Δημοσιογράφοι – Εκδότες, με συνολική αναγνωσιμότητα των εντύπων τους που υπερβαίνει τους 2.000.000 αναγνώστες.

 

Share