Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου οι περιορισμένες λόγω covid-19 εορταστικές εκδηλώσεις

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων της πόλης και της Περιφέρειας Αττικής, ο Δήμος τίμησε τους ήρωες της Επανάστασης του 1821, της επετείου των 200 χρόνων και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με περιορισμένες εκδηλώσεις λόγω συνθηκών covid-19.

Οι επετειακές εκδηλώσεις περιελάμβαναν την τελετή Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων, την κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκ μέρους του Δήμου, τον Βάκη Λαδόπουλο εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στους Έλληνες ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία του έθνους και ειδικότερα στους Μαρουσιώτες που με τη αγωνιστικότητά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην απελευθέρωση της Αττικής. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, ευχήθηκε χρόνια πολλά με τη σκέψη στραμμένη στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και με την ελπίδα του χρόνου να ξαναγιορτάσει η πόλη την εθνική επέτειο, με όλες τις τιμές και την παρουσία χιλιάδων πολιτών.

Share