Διήμερο χριστουγεννιάτικο bazzar από την Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή» στο Μαρούσι

Αυτό το Σαββατοκύριακο (8 & 9 Δεκεμβρίου), η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή», διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το bazzar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και κατά τις ώρες από 10:00 π.μ. έως και τις 9:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «ΔΩΣΕ ΖΩΗ», ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Δεκέμβριο του 2016.

Στόχος της, είναι η φροντίδα των παιδιών με αναπηρία και η ενημέρωση των οικείων τους. Σκοπός της, είναι να αποτελέσει έναν ενεργό πυρήνα για δράσεις κοινωνικής στήριξης στα παιδιά, στις οικογένειές τους αλλά και στους κοινωνικούς ρόλους που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά τους (π.χ. εκπαιδευτικούς).

Τα παιδιά με αναπηρία έχουν το δικαίωμα να κοινωνικοποιηθούν όπως όλοι μας. Οφείλουμε συλλογικά να τα ενισχύσουμε, να τα στηρίζουμε αλλά σε καμία περίπτωση να τα λυπόμαστε. Πεποίθησή μας, είναι πως πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και όχι να τα περιφρονούμε και να τα περιθωριοποιούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «ΔΩΣΕ ΖΩΗ», μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://dosezoi.gr/.

 

 

Share