Δήμος Αμαρουσίου: «Το υπόγειο πάρκινγκ και η σύγχρονη πλατεία Ευτέρπης δεν είναι “fake news”»

Ο Δήμος Αμαρουσίου εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου (ΕΣΑΜ), Γιάννη Νικολαράκο, με αφορμή το περιεχόμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία της δημοτικής αρχής και αντιπροσωπείας του ΕΣΑΜ.

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος επισημαίνει ότι μόνο αυτός αποφασίζει για τις συνεργασίες με συλλόγους και φορείς που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι και επισημαίνει ότι προχωράει με έργα που «κάνουν το Μαρούσι ακόμη πιο όμορφο και αναβαθμίζουν κατακόρυφα την εμπορική του αγορά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

Πρώτον, όλα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση αναφέρονται λεπτομερώς στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου. Αν ο προέδρος του ΕΣΑΜ δεν αντιλήφθηκε ότι ανάμεσα στα θέματα αυτά ήταν κι αυτό της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης μας, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και την τόνωση της αγοράς, αυτό αποτελεί πρόβλημα του προέδρου. Στην επόμενη συνάντηση θα αιτηθούμε να παρίσταται το σύνολο του Δ.Σ. του ΕΣΑΜ ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Δεύτερον, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι. Αυτό αποτελεί άλλωστε πάγια πρακτική του Δήμου Αμαρουσίου όλα αυτά τα χρόνια, η διαρκής συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους. Ανάμεσα σε αυτούς τους συλλόγους είναι και ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων. Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αυτός που αποφασίζει και ανακοινώνει με ποιους θα συνεργαστεί και κανείς άλλος.

Τρίτον, αυτό που πρέπει να αναδειχθεί περισσότερο από όλα και δεν είναι fake news, αλλά πραγματικότητα είναι το γεγονός ότι πολύ σύντομα το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου θα έχει έναν σύγχρονο υπόγειο χώρο στάθμευσης και μια πλατεία που θα αναδεικνύει τον σύγχρονο κι ανθρώπινο χαρακτήρα του προαστίου μας. Στη μικροψυχία και στη μιζέρια κάποιων ελαχίστων συμπολιτών μας, παραθέτουμε το έργο μας. Ένα έργο που κάνει το Μαρούσι ακόμη πιο όμορφο και αναβαθμίζει κατακόρυφα την εμπορική του αγορά.

 

 

 

 

Share