ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε.: Η εταιρεία με τον ηγετικό χαρακτήρα και τις καινοτόμες πρακτικές στους ανελκυστήρες

Mε εμπειρία 62 ετών η εταιρεία Αφοι Μήτρου Α.Ε. Ανελκυστήρες συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες πρακτικές γύρω από την μελέτη, την εγκατάσταση, τη συντήρηση ανελκυστήρα και κάθε είδους μηχανισμού κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς.

H επιχείρηση ιδρύθηκε το 1959 από τον Γρηγόριο Μήτρου και σήμερα στα ηνία της βρίσκονται τα τέσσερα παιδιά του ιδρυτή της που συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά εφαρμόζοντας καινοτομίες και τεχνικές οι οποίες είναι φιλικές για τον επιβάτη και το περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί πως λειτουργεί σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες τυποποίησης και έχει εξασφαλίσει την πιστοποίηση ISO 90012015.

Προσφέρει στους πελάτες της συμβουλές, οδηγίες και κατευθύνσεις για την κατάλληλη επιλογή του ανελκυστήρα και εγγυάται την ποιότητα, την γρήγορη εξυπηρέτηση και πλήρη τεχνική υποστήριξη (after sales service) του ανελκυστήρα. Συγκεκριμένα διατηρεί ξεχωριστό τμήμα επισκευών ανελκυστήρων το οποίο απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.Παράλληλα διαθέτει όλη την τεχνογνωσία και αναλαμβάνει επίσης αναβατόρια φορτίων, αυτοκινήτων, ατόμων, πλατφόρμες ΑΜΕΑ, καθίσματα σκάλας κτλ.

Η ασφάλεια και η άμεση εξυπηρέτηση του κοινού της αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει εγκαταστήσει πάνω από 5.000 ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα και διατηρεί στην ατζέντα της μεγάλες κατασκευές και σύγχρονα έργα τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες επιβάτες να βρεθούν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Η εταιρεία Μήτρου Α.Ε. Ανελκυστήρες δραστηριοποιείται σε όλη την Αττική, τη Νότια Εύβοια, τις Κυκλάδες και όπου αλλού χρειαστεί.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Share