Το Μαρούσι έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

O δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αμαρουσίου στο δημαρχείο, με την ευλογία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλο.

Η κοπή της πίτας έγινε με την ευχή το 2019 να γίνει μία νέα αρχή για τα παιδιά μας και το μέλλον της πατρίδας μας. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρόντες ήταν, επίσης, μέλη του ιερού κλήρου, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, φορέων και συλλόγων της πόλης.

Μετά τις ευχές του σεβασμιώτατου μητροπολίτη για μία ευλογημένη χρονιά, με υγεία και ομόνοια για όλους, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, κάνοντας αναφορά σε έναν αυτοδιοικητικό 12ετή κύκλο της διοίκησης του συνδυασμού του στον Δήμο Αμαρουσίου, που ολοκληρώνεται το 2019, σημείωσε:

«Χάρη στις προσπάθειες και στους κόπους ετών, το 2019 θα παραδώσουμε στην επόμενη διοίκηση μία πόλη που πλέον πατά σε υγιείς βάσεις, μία πόλη με δυναμική και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Μία πόλη σύγχρονη, με ανθρώπινο πρόσωπο όπως αρμόζει σε όλους τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες. Ευχή μας είναι οι κατακτήσεις αυτές να γίνουν η δύναμη στα χέρια των διαδόχων μας ώστε το Μαρούσι να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι προόδου, δημιουργίας και ανάπτυξης».

Κλείνοντας, ο κ. Πατούλης ευχήθηκε το 2019 να είναι μία χρονιά προόδου με στόχο ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο «αύριο» για τον τόπο μας και τις επόμενες γενεές.

Ακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων που έκοψαν το δικό τους κομμάτι βασιλόπιτας απευθύνοντας τις προσωπικές τους ευχές.

Share