Με μεγάλη επιτυχία η ανοιξιάτικη συναυλία από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στην κατάμεστη αίθουσα συναυλιών, κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης συναυλίας τους ενόψει των εορτών του Πάσχα. Συμμετείχε η τάξη της καθηγήτριας Μονωδίας και Μελοδραματικής Χριστίνας Σπηλιακοπούλου.

Οι μαθητές ερμήνευσαν τραγούδια Ελλήνων συνθετών, όπως, τον «Αγωγιάτη» του Χατζηαποστόλου, αλλά και αποσπάσματα από τις όπερες ξένων συνθετών, όπως, την όπερα του G. Donizetti το «Ελιξίριο του Έρωτα», τον «Μαγεμένο Αυλό» του Mozart, την «Άρια» του Φίγκαρο από την όπερα «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», την όπερα της «Κάρμεν» του G. Bizet, την «Tραβιάτα» του G. Verdi και πολλά άλλα.

Οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό στο κατάμεστο χώρο του Ωδείου, αλλά και από τη διευθύντρια Φωτεινή Κοσκόρου, η οποία συνεχάρη όλους τους μαθητές, αλλά και την καθηγήτρια Χριστίνα Σπηλιακοπούλου για την εξαιρετική παρουσία και ερμηνεία των μαθητών.

Στο πιάνο συνόδευαν οι κ. Ελένη Χοζού και Καλλιόπη Φώτου.

Ακόμα, στον χώρο του Ωδείου πραγματοποιήθηκε συναυλία εγχόρδων (βιολιού) και πιάνου, των  Σωκράτη Σταθουλόπουλου, Ηλία Γυφτονικολού, Νατάσας Αβραμίδου και Ελευθερίας Μπούρδη, στην οποία παραβρέθηκε η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, Φωτεινή Κοσκόρου.

 

Share