Η κοπή πίτας του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κόττου «Ο Άγιος Ελευθέριος»

Σε ατμόσφαιρα εορταστική μέλη και φίλοι του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου « Ο Άγιος Ελευθέριος», με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης, την Κυριακή  28 Ιανουαρίου 2024.

Ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος και ο πατέρας Σεραφείμ του Ι.Ν. Αγίου Ελευθέριου ευλόγησαν την πίτα, ευχόμενοι υγεία, ειρήνη και αγάπη για όλους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και έδωσε τις θερμές ευχές του στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου για τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας θα συνεχίσουμε και τη νέα Δημοτική θητεία, προκειμένου να αξιοποιηθεί προς όφελος των κατοίκων και της γειτονιάς» σημείωσε ο κ. Αμπατζόγλου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Νησιώτης μαζί με τις ευχές του, συνεχάρη τους παριστάμενους για την ανταπόκρισή τους στις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις του συλλόγου, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την στήριξη στο έργο τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έδωσαν τις δικές τους ευχές ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής (Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου), Γιάννης Νικολαράκος, Νικόλαος Πέππας, Ρένα Χαλιώτη, Ελένη Λέκκα, Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου Σταματάκη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρίστος Αναστασόπουλος, Ευτυχία Παρασύρη, Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, Σπύρος Μπόγδανος, Κατερίνα Ψάλτη, Δημήτρης Πολυχρονιάδης,  Μαίρη Διακολιού.

Επίσης, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μάχη Τσουκαλά και η Αναπληρώτρια Γεν. Γραμματέας και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ρούλα Μπογδάνου, καθώς και άλλα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Share