Εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου σε γειτονιές του Αμαρουσίου

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προτεραιοτήτων και αναγκών όσο αφορά στο πράσινο και τους κοινόχρηστους χώρου του Αμαρουσίου, που έχει εκπονηθεί από τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, προχωρούν με ταχύτητα οι Διευθύνσεις Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου, στις απαραίτητες εργασίες που εκτελούνται όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες, σημαντικές εργασίες όπως καθαρισμός και συντήρηση πρασίνου στο πάρκο ΚΑΤ, κλαδέματα στην οδό Περικλέους, καθαρισμοί φρεατίων στην οδό Μεσογείων, καθαριότητα σε οδούς όπως Αναπαύσεως, Αγ. Ελεούσης & Μαραθωνοδρόμου, Πατρ. Φωτίου & Στρατ. Λέκκα, Ρόδου, Κονδύλη, Βασ. Γεωργίου, Χαϊμαντά, Αγ. Νικολάου, Αγ. Αθανασίου, Παραδείσου, Σωρού, Κοιμήσεως Θεοτόκου, Καραολή Δημητρίου. κ.α.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφερόμενος σε αυτές τις εργασίες δηλώνει: «Είμαστε δίπλα στον πολίτη όλες τις ημέρες τις εβδομάδας με εργασίες ουσίας που κάνουν τη ζωή στο Μαρούσι πιο ασφαλή και όμορφη. Οι δημότες μας πρέπει να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και με τη συμπεριφορά τους να αποδεικνύουν ένα υψηλό επίπεδο πολιτισμού σεβόμενοι τον κανονισμό καθαριότητας και κατ’ επέκταση τον συνάνθρωπό τους και το περιβάλλον».

Share