Αύριο η λαϊκή βραδιά με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο

Μια μοναδική βραδιά έχει διοργανώσει για αύριο ο Δήμος Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα το Τμήμα Πολιτισμού και η Κοινωφελής Επιχείρηση. Ο γνωστός ερμηνευτής, Γεράσιμος Ανδρεάτος, θα βρεθεί αύριο, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης (Λητούς & Κύμης) για μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Το λαϊκό τραγούδι από γενιά σε γενιά».

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος εδώ και αρκετά χρόνια δίνει το δικό του μουσικό στίγμα που το χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός στο κοινό του. Μέσα από σημαντικές συνεργασίες και επιλεγμένες εμφανίσεις, ο αγαπημένος ερμηνευτής με τη γνήσια λαϊκή φωνή υπηρετεί πιστά αυτό που αγαπά περισσότερο… το λαϊκό τραγούδι.

Από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, ο Γεράσιμος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που εκτός από τις δικές του μεγάλες επιτυχίες («Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Πρώτο Φθινόπωρο», «Σκέψη της τρελής», «Γκρεμό»…), θα ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων δημιουργών, όπως των:Βασίλη Τσιτσάνη, Άκη Πάνου, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Γιώργου Ζαμπέτα, Βαγγέλη Κορακάκη κ.ά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Share