Η Χρυσούλα Στεφανάκη ζωντανά σήμερα το βράδυ στο Bookabar στο Μαρούσι

Την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένα τραγούδια που άφησαν εποχή θα έχουν όσοι βρεθούν απόψε στο μοντέρνο cafe bar Bookabar στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Η Χρυσούλα Στεφανάκη θα ερμηνεύσει με συνοδεία πιάνου μια σειρά από υπέροχα τραγούδια που άφησαν το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία από τα μισά του  προηγούμενου αιώνα έως και σήμερα. Στο πιάνο θα τη συνοδεύει o Γιώργος Σχοινάς.

Λίγα λόγια για τη Χρυσούλα Στεφανάκη

Η Χρυσούλα Στεφανάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και ο Μανώλη Λιδάκης ήταν εκείνος που πρώτος την άκουσε και την ενθάρρυνε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Στην μουσική της πορεία ευτύχησε να συνεργαστεί με λαμπρούς συνθέτες της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Στέφανος Κορκολής, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Απόλαυσε την εμπειρία της συνεργασίας με την θρυλική Βίκη Μοσχολιού και τον αξεπέραστο Δημήτρη Μητροπάνο. Η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Μακεδόνας συμπληρώνουν τον κύκλο των συνεργατών της σε live εμφανίσεις.

Η αγάπη της για το τραγούδι του μεσοπολέμου την έφερε στο δρόμο του Δαυίδ Ναχμία και τα τελευταία 5 χρόνια παρουσιάζουν από κοινού παραστάσεις για πιάνο και φωνή. Σουγιούλ, Αττίκ, Δανάη και Στέλλα Γκρέκα μόνο κάποιοι από τους εκφραστές εκείνης της μοναδικής εποχής που συμπεριλαμβάνονται στο ρεπερτόριο των ξεχωριστών εμφανίσεων τους. Η επιτυχής μουσική συνεύρεση της με τον Δαυίδ Ναχμία ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε σε cd με τον τίτλο “Για μια Γυναίκα” Τραγούδια του Μεσοπολέμου.

Πληροφορίες

Bookabar

Χρυσούλα Στεφανάκη @Bookabar

Ώρα Έναρξης: 23:00

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι

Τηλ: 211 4113503

Share